Szombat kora délután Tatabányán is könnyed sikerre készül a ZF-Eger-EKF.                                                                                                      


        

         

     OB I., nők, rájátszás az 5-8. helyért, 2. mérkőzés    

    Tatabányai VSE – ZF-Eger-EKF

     Tatabánya, április 23., szombat, 13.00.

     V.: Bene Péter, Hangay Zsolt.

 

  

A várakozásoknak megfelelően, sima győzelemmel ért véget a szerda esti ZF-Eger-EKF – Tatabányai VSE női mérkőzés a Bitskey-uszodában, így a lányok egy lépésre kerültek attól, hogy megnyerjék párharcukat és a továbbiakban az ötödik helyért küzdhessenek.

  

Az OB I-es bajnokság jelenlegi szakasza legalábbis erről hivatott dönteni, az egyik fél második sikeréig tartó csatározás pedig nagy valószínűség szerint be is fejeződik a szombati, második összecsapáson. Szerdán személyesen is megtapasztalhattuk, hogy nagy a különbség a két fél között, ezért idegenben is minimum az egri győzelem az elvárás.

    

 

Persze, a két nappal ezelőtti játékhoz képest javulhat még a sárga-kék alakulat, ezt pedig Kelemen Attila is kiemelte. Emlékezhetünk, a tanítványok elég álmosan kezdték el a hétközi találkozót, féltávnál még csak 5-3-as előnyt rögzíthettünk. A második félidőre azonban elkészült erejével Zantleitner Krisztina együttese, így kijött a nagyobb játékerő.

  

A hétvégi meccset maximum az nehezítheti, hogy szokatlan időpontban rendezik azt. Mivel 13 órakor már megtörténik az első ráúszás, ezért viszonylag korai időpontban kell útra kelni, ám még így sem tudunk elképzelni olyan forgatókönyvet, ami azt okozná, hogy még egyszer Egerben is láthassuk idén a tatabányaiakat.

    

   

    

   

   

   

(FOTO: Szántó György, archív)

Mondja el a véleményét

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.